Blog categories

Comments

Tranter, present a la 50a edició de l’OTC

Tranter, per a qui Laygo Gaskets distribueix bescanviadors de calor de plaques a Espanya i Portugal, assistirà com a expositor el proper 30 d’abril a l’OTC 2018 (Offshore Technology Conference) a Houston (Texas) – el principal esdeveniment global de la indústria de l’energia marítima que enguany celebra la seva edició número 50.

Principals avantatges oferts per l’OTC als seus assistents

I és que l’OTC és el lloc on assisteixen professionals de l’energia per a l’intercanvi d’idees i opinions amb l’objectiu de comptar amb coneixements científics i tècnics avançats de recursos marítims.

Així mateix i gràcies a l’OTC, l’assistent pot tenir accés a informació tècnica d’avantguarda proporcionada per ponents destacats entre els quals s’inclouen funcionaris governamentals, científics i enginyers; l’exposició d’equips més gran de la indústria, i nous i valuosos contactes professionals de tot el món.

A més, i com a conseqüència de comptar amb una àmplia participació internacional, ofereix també grans avantatges en l’àmbit de l’intercanvi global de tecnologia, experiència, productes i millors pràctiques. És per això que l’OTC aglutina líders de la indústria, inversors, compradors i empresaris amb l’objectiu de desenvolupar mercats i establir associacions comercials.

El paper dels bescanviadors de calor de plaques de Tranter en el sector marítim

La principal característica dels bescanviadors de calor de Tranter és la seva capacitat de transmissió de calor a través de plaques i no de tubs. Això proporciona una alta eficàcia en la transferència de calor i una contaminació molt baixa, fet que els fa ideals per a la seva aplicació al sector marítim per ser, alhora, unitats compactes molt eficaces.

L’estalvi d’espai – però també de pes – és beneficiós per als circuits tèrmics que es poden trobar a bord d’un vaixell. Alhora, els bescanviadors de calor són capaços de suportar els efectes nocius de l’aigua de la mar.

D’altra banda, la forta presència de Tranter al mercat global i la seva experiència de més de 85 anys, li permet oferir una àmplia gamma de bescanviadors de calor de plaques amb juntes i accessoris que el consoliden com un dels fabricants líder en altres sectors com el processament de productes químics i d’hidrocarburs, la producció de petroli i gas, la generació d’energia i l’energia renovable, la refrigeració i sistemes HVAC, i la indústria en general.

Per a més informació sobre aquesta conferència tecnològica especialitzada en el sector marítim, podeu consultar el següent enllaç: http://2018.otcnet.org/welcome

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *