Experiència, qualitat i fabricació

LAYGO® GASKETS

Qui som

LAYGO gaskets és una empresa dedicada a la fabricació de juntes per Bescanviadors de Calor de Plaques, plaques de bescanviadors de calor compatibles i nous bescanviadors de calor de plaques.

LAYGO gaskets

Fundada el 1982, amb una constant inversió en R+D, i una capacitat tècnica única al mercat reflectida en els nostres propis laboratoris, hem desenvolupat les nostres formulacions, fet que ens permet fabricar juntes adaptades als requisits i a les especificacions tècniques dels nostres clients.

Comptem amb un equip d’experts en la fabricació i processat d’elastòmers, així com amb un laboratori equipat amb les últimes eines de mesurament per a la realització de les proves necessàries com a resposta a la qualitat permanent que desenvolupem per als nostres clients.

En el transcurs d’aquests 40 anys, Laygo gaskets ha experimentat un creixement constant i proporcionat reflectit en sòlids acords de distribució que ens ha permès exportar a més de 50 països, reafirmant dia a dia la qualitat i fiabilitat dels nostres fabricats.

Amb una capacitat de fabricació de més de 2.500.000 d’unitats anuals, les nostres juntes són utilitzades per més de 15.000 clients, incloent grans centres de regasketing a nivell mundial.

Per a més informació, no dubteu a contactar-nos, serà un plaer atendre-us.

Documents

Image
Fullet comercial
Image
Catàleg complet
Image
Certificació ISO9001:2008
Image
Condicions generals de venda
Image
Bescanviadors de calor

El laboratori

Com a fabricants de juntes de bescanviadors de calor de plaques, Laygo gaskets© disposa d’un laboratori completament equipat per aportar seguretat i qualitat als processos.

Vulcanització del cautxú a Laygo gaskets

La vulcanització del cautxú és el tractament per mitjà del qual es combina amb peròxids i altres compostos.

Sota l’acció de la calor apropiada juntament amb el peròxid, el cautxú pateix profundes modificacions, les quals són motiu d’especulació científica i industrial.

Elevant la temperatura i mantenint el tractament durant el temps necessari, l’aspecte i les propietats del cautxú es modifiquen.

Aquest fenomen, conegut amb el nom de vulcanització, pot produir-se a diverses temperatures (120ºC a 190ºC).

Image module
Image module

El grau de vulcanització del cautxú depèn de diversos factors, com ara el temps que dura el tractament, la temperatura, la pressió i la quantitat de components agregats.

El fenomen de la vulcanització és el resultat d’una veritable combinació química en la qual el cautxú admet diversos graus de combinació amb els peròxids fins a aconseguir la sobre saturació.

Un cop vulcanitzat, el cautxú es modifica completament, sent insoluble en els solvents comuns i suportant elevades temperatures (fins a 250ºC en alguns casos) sense perdre les seves propietats mecàniques com ara l’elasticitat.

Motlles

Disseny, fabricació i desenvolupament de motlles propis Laygo®.

LAYGO gaskets

El nostre departament tècnic d’R+D+I disposa d’un conjunt de professionals capacitat i acreditat per al disseny i fabricació, mitjançant enginyeria inversa, de motlles d’injecció i compressió per a juntes de bescanviadors de calor a plaques. Per això, disposem d’una oficina tècnica equipada convenientment per al seu disseny i d’un taller de mecanitzats per a la seva fabricació, amb mitjans d’última generació per a tots dos departaments dels quals cal destacar:

OFICINA TÈCNICA:

TALLER DE MECANITZATS:

– 4 Centres de mecanitzats CNC amb capacitat de fins a 3000 x 1600.

– 1 fresadora amb capacitat de fins a 3500 x 1600.

– 1 fresadora amb capacitat de fins a 2000 x 800.

– Torn CNC per a diàmetres de fins a 450 mm.

– Rectificadora de 1000 x 500.

Així mateix, realització de reparació i modificació- adaptació dels motlles. I per això comptem amb eines com ara equips de soldadura MIG/MAG, TIG i ELÈCTRODE.

Trepants verticals i torn convencional, etc.

Contacte
Image module
Image module

Terminis de lliurament i Mitjans productius

Valorem especialment els terminis de lliurament de les vostres juntes. Disposem de sistemes de producció basats en el servei al client, i no en un estalvi de costos imaginaris.

Image module

Terminis de lliurament i Mitjans productius

El nostre sistema productiu es basa en la flexibilitat i en la millora contínua de processos, es recolza en uns estrictes controls de qualitat i està totalment orientat a satisfer les necessitats dels nostres clients.

Per a això disposem:

– d’un ampli parc de maquinària (36 premses de compressió i 3 d’injecció, amb capacitats de fins a 1500 Ton i 3500 mm de taula).

– d’un eficaç equip humà.

– d’estocs de totes les nostres qualitats de matèria primera (NBR, EPDM, Butyl, FPM/A, FPM/G, HNBR, Hypalon, etc.).

– d’estocs de les juntes més habituals, llestes per enviar en 24 hores.

Així aconseguim oferir un òptim nivell de servei, agilitzant els terminis de lliurament tant per a comandes urgents en casos d’avaries, com per les vostres programacions anuals de subministrament, minimitzant els vostres costos de manteniment, tant correctiu com preventiu.


Garanties

Les juntes Laygo® disposen d’una GARANTIA D’1 ANY contra tot defecte de fabricació.

La qualitat de les juntes de bescanviador de calor Laygo® és també conseqüència de la fabricació del motlle amb els nostres mitjans d’última generació.

Els fabricants de bescanviadors de calor de plaques no aportaran habitualment cap garantia perquè consideren les juntes de bescanviador un consumible.

Recordeu que podeu sol·licitar en tots els nostres subministraments la certificació de compliment amb la normativa FDA.

Tots els nostres fabricats compleixen amb aquesta norma.

Consulteu les nostres condicions generals de venda i garantia.

Documents

Image
Condicions generals de venda

Política de qualitat

La base de totes les activitats de Laygo Gaskets©.

Image module

LAYGO Qualitat

Política de Qualitat Laygo – La qualitat constitueix la base de totes les activitats de Laygo; cada empleat contribueix a la qualitat.

La política de qualitat és la base de treball de qualsevol treballador de Laygo.
Qualitat de zero defectes – En tots els productes, processos i serveis constitueix el requisit per assegurar el futur.

La nostra màxima és aconseguir clients plenament satisfets – Mitjançant productes i serveis sense defectes, amb una fidelitat de terminis al 100%, amb una cooperació competent i cordial amb els nostres clients.

Millora contínua en la qualitat – Laygo espera de cadascun dels seus empleats el compromís sense restriccions amb la qualitat en el seu treball individual, així com l’aportació activa a una millora permanent de la qualitat dels productes, processos i serveis Laygo.

Qualitat de pensament i obra – Per aconseguir els objectius de la qualitat, han de perfeccionar-se i formar-se permanentment les capacitats de pensament i obra orientats a client i a les expectatives de les parts interessades: proveïdors, mercat/competència, empleats, entitats legislatives i governamentals.

Qualitat mitjançant lideratge – La Direcció és l’exemple dels seus empleats. La Direcció ha de formular objectius assolibles i ha de donar suport als empleats en la realització d’aquests objectius.

Qualitat en competència internacional – Per demostrar la capacitat competitiva de Laygo a nivell mundial, s’ha fixat com a objectiu declarat de l’empresa el reconeixement de la qualitat a aquest nivell.

Medi ambient

No només ens preocupa la qualitat dels nostres fabricats i dels nostres serveis.

També el respecte i la cura del medi ambient són un objectiu per a tots nosaltres.
D’això depèn que el nostre futur i el de les noves generacions sigui millor i més net.
Disposem de les instal·lacions necessàries per impedir abocaments que malmetin el nostre medi ambient. Per nosaltres i per vosaltres.

El nostre sistema de fabricació impedeix la reutilització del cautxú ja vulcanitzat. Aquest necessita un procés de reciclatge al qual aportem més de 200.000 kg l’any. Aquesta aportació no és gratuïta i hem d’abonar unes taxes estipulades, així aconseguim:
Reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.

Aportar matèries primeres per a altres fabricats com ara compostos asfàltics i material per la construcció de parcs infantils.

Col·laborar de manera proactiva en la conservació del medi ambient.