Bescanviadors de calor

Laygo Gaskets pot subministrar bescanviadors de calor de plaques desmuntables amb juntes, així com bescanviadors tubulars d’acer inoxidable o qualitats superiors. Els nostres tècnics, amb més de 30 anys d’experiència en el disseny de bescanviadors, poden assessorar-vos per aconseguir la millor alternativa per al procés que necessiteu.

Podem oferir-vos tot el que estigui relacionat amb els bescanviadors de calor:

Disseny i subministrament d’equips nous.

Modificació de bescanviadors existents.

Optimització de processos o de bescanviadors en funcionament.

– Solució de problemes: Rendiment, embrutiment, neteja, etc.

Bescanviadors de calor de plaques

Dins del sector industrial dels bescanviadors de calor de plaques dissenyem i distribuïm una marca de reconegut prestigi, TRANTER, amb més de 85 anys d’existència en el mercat i un ampli parc de maquinària instal·lada a Espanya. La relació qualitat/preu dels bescanviadors Tranter és immillorable. El principal centre de fabricació de Tranter a Europa està situat a Suècia.

Per bescanviadors de calor de plaques dins de la indústria de l’alimentació, dissenyem i distribuïm els bescanviadors FISCHER, especialitzats en bescanviadors amb bastidors d’acer inoxidable d’alta qualitat. FISCHER és una marca d’àmplia implantació al sector de la indústria de l’alimentació, amb més de 86 anys d’experiència. La fàbrica de FISCHER està situada a Àustria.

tranter iberica

Bescanviadors de calor tubulars

Laygo Gaskets té un acord de col·laboració amb un important fabricant de bescanviadors tubulars de tub corrugat. Els nostres tècnics realitzen el càlcul del bescanviador i a fàbrica realitzen el disseny mecànic i constructiu definitiu.

Només els fabriquem en acer inoxidable o qualitats superiors (Dúplex, C-276, etc).
Dissenyem diferents tipus de bescanviadors segons els productes a processar, la presència o no de sòlids, pressions de disseny, etc.

Els models de tubulars que dissenyem i comercialitzem són tipus doble tub, triple tub, quàdruple tub i multitubular.

Si teniu qualsevol necessitat relacionada amb bescanviadors de calor, consulteu-nos. Estarem encantats d’assessorar-vos.

Image module