Blog categories

Comments

    Laygo Gaskets actualitza la seva llista de models de juntes per bescanviadors de calor a plaques

    Laygo Gaskets actualitza la seva llista de models de juntes per bescanviadors de calor a plaques

    Com a empresa dedicada a la fabricació de juntes per bescanviadors de calor de plaques, Laygo Gaskets actualitza el llistat dels models de juntes que actualment fabrica amb motlles propis i que són compatibles amb les millors marques de mercat.

    A les marques que ja apareixen llistades al seu web, incorpora nous models a cadascuna d’elles i hi afegeix noves marques compatibles com:

    –    APV-PASILAC
    –    FISCHER-FRAU
    –    HISAKA-ARSOPI
    –    NAGEMA
    –    PASILAC-KOLDING
    –    SCHMIDT-BRETTEN
    –    THERMOWAVE
    –    TRANTER-SWEP

    Una trajectòria de més de 35 anys que l’avala

    Gràcies a la seva trajectòria empresarial de més de 35 anys, i a la tasca del seu laboratori en R+D, Laygo Gaskets és capaç de desenvolupar fórmules pròpies que permeten la fabricació de juntes que s’adapten a tots aquells requisits i especificacions més tècniques per part dels seus clients (més de 15.000 arreu del món).

    Això permet una capacitat de fabricació anual elevada de més d’1.000.000 d’unitats, que no només serveixen per proveir el mercat nacional sinó també l’internacional, amb acords de distribució que permeten exportar a més de 50 països i que donen un valor afegit a la qualitat dels productes fabricats per Laygo.

    Si voleu conèixer tots els models de juntes per bescanviadors de calor de plaques de Laygo Gaskets, només cal que punxeu sobre una de les marques que apareixen a la pàgina d’inici del seu web per poder visualitzar-los tots alhora o de forma individual per a cada un d’ells.

    Si necessiteu més informació sobre algun model determinat, no dubteu a contactar amb el departament comercial de Laygo Gaskets.