Laygo®Gaskets Juntas para intercambiadores OEM
Image

Motlles última generació

Com a garantia també de la qualitat de les juntes de bescanviador de calor Laygo®Gaskets, desenvolupem els nostres propis motlles als nostres centres de mecanitzat d'última generació.
Image

Terminis de lliurament

Valorem especialment els terminis de lliurament de les vostres juntes. Comptem amb sistemes de producció basats en el servei al client i, gràcies a la disponibilitat de matèria primera, així com de producte acabat, podem ajustar-nos a les vostres necessitats.
Image

Cuidem el medi ambient

El respecte i la cura del medi ambient són prioritaris per a tots nosaltres i per això disposem de les instal·lacions necessàries per evitar abocaments que malmeten el nostre medi ambient.
Image

Servei integral de bescanviadors de calor

Estem especialitzats en el servei integral dels vostres bescanviadors de calor. Aquest servei es fonamenta en la fabricació de juntes per bescanviadors de calor de plaques (BCP), el subministrament de plaques compatibles o plaques originals i l'especialització en el disseny d'equips nous, així com en el servei de manteniment de BCPs.
Image

Aplicacions

Estem presents a tots els sectors amb aplicacions de bescanvi de calor per plaques o tubulars de tub corrugat en acer inoxidable i qualitat superior.
Image

Qualitats de les juntes

La nostra àmplia gamma de materials la componen les juntes Laygo®Gaskets, les quals responen a totes les qualitats del mercat. Com a especialistes reconeguts en elastòmers també podem desenvolupar compostos nous per a aplicacions específiques.

Clients satisfets

Nostra satisfacció, la teva confiança
Testimonial by
Danone
Testimonial by
Coca-Cola
Testimonial by
Heineken

A Laygo®Gaskets ens dediquem a fabricar les millors juntes de cautxú per Bescanviadors de Calor de Plaques del mercat.

Estem orgullosos de ser l’alternativa d’alta qualitat a les juntes originals i, des del 1982, sabem el que realment importa pel que fa a juntes per BCP.

És per això que les companyies líders a la indústria química, farmacèutica, alimentària i d’energia utilitzen de forma completament satisfactòria les nostres juntes per als seus bescanviadors.

Els processos de fabricació de les nostres juntes són significativament diferents als d’altres fabricants.

I aquest és el secret del nostre èxit: no renunciem mai a la qualitat.

Totes les nostres juntes es fabriquen 100% a les nostres instal·lacions de Cornellà de Llobregat, Barcelona, fent servir la millor matèria primera.

Image module
CONÈIXER LAYGO®GASKETS

Noticies Laygo®Gaskets

Us informem de les últimes novetats de Laygo
NOTICIES