Blog categories

Comments

Achema 2018: solucions per a la indústria de processos

Frankfurt es prepara per a una nova edició d’Achema, El fòrum mundial especialitzat en enginyeria químicaenginyeria de processos i biotecnologia, on estaran presents tres empreses per a les quals les juntes per bescanviadors de calor de plaques de Laygo són compatibles: TranterAlfa Laval Kelvion (antiga Gea Ecoflex).

La cita, que enguany està programada per celebrar-se entre l’11 i el 15 de juny i que se celebra cada tres anys, es presenta com una oportunitat única per conèixer de primera mà les noves tendències en equips de laboratori, bombes, dispositius analítics, maquinària d’envasat, calderes o maquinària de processament calorífic. Tot això especialment dirigit a visitants procedents del sector farmacèuticquímic alimentari que, al seu torn, podran participar també a les més de 800 conferències que s’ofereixen com a complement a la fira.

La última tecnologia en juntes per bescanviadors de calor de plaques

Pel que fa a la presència de Tranter, Alfa Laval i Kelvion cal destacar l’especial atenció que les tres companyies dediquessin al seu producte estrella: el bescanviador de calor de plaques que, acompanyat de la seva corresponent junta, es presenta com un producte d’eficiència excepcional i amb un mitjà de segellat d’alta eficiència que assegura una transferència de calor òptima; Destaca també per la seva fàcil neteja i manteniment.

Per la seva banda, Kelvion també participa a Achema acompanyada pel denominat K°Bloc, un bescanviador de calor de plaques soldades que és de principal aplicació a la indústria petrolífera i petroquímica, i que destaca també per la seva fàcil neteja.

Finalment, Alfa Laval presentarà també noves tecnologies relacionades amb productes químics, biofarmacèutics i de tractament d’aigües. Aquestes tecnologies estaran especialment dirigides al suport de la indústria 4.0 amb l’objectiu de reduir l’ús d’energia, augmentar la productivitat, incrementar el temps d’activitat o recuperar l’eficàcia dels fluxos de residus. Així mateix, també comptarà en el seu estand amb un centre d’experiències en el qual s’oferiran una gran varietat de presentacions interactives que permetran els seus visitants aprofundir en les àrees de més interès i en tots els productes i solucions més punteres.

Per a més informació sobre Achema 2018, pot consultar el següent enllaç: https://www.achema.de/en/